Preguntes Freqüents

Aquí trobaràs la resposta a les preguntes més comuns, si necessites més ajuda, posa't en contacte amb nosaltres a info@barracudakids.cat

+ Com s'envia la meva comanda?

Les comandes s'envien de dilluns a divendres, excepte els dies festius d'Espanya i Catalunya. Totes les comandes de productes en estoc fetes en dissabte o diumenge s'enviaran el dilluns següent. Els paquets s´envien per correu certificat amb número de seguiment que et serà proporcionat per email.

+ Quant de temps triga la meva comanda en arribar?

Les comandes s'envien dins d'1 a 5 dies hàbils després de la confirmació del pagament, depenent de si es tracta de productes que cal confeccionar o que tenim en estoc. Típicament, les comandes estatals triguen 3-4 dies després de l'enviament. Les comandes internacionals triguen de 7-8 dies després de l´enviament. Les dates de lliurament no es poden garantir en cas d'interrupcions del servei o falles causades per esdeveniments fora del control de Barracuda Kids. Aquestes interrupcions inclouen, entre d'altres, demores causades pel sistema de transport, el transportista o el processament de la targeta de crèdit / dèbit del titular de la targeta. Els retards en el lliurament a causa de interrupcions del servei o condicions climàtiques adverses no són responsabilitat de Barracuda Kids o del transportista.

+ A quin països envieu?

Actualment, des del nostre lloc web només enviem a adreces dins dels estats membres de la UE. Per a qualsevol altre destí, envia'ns un correu electrònic a info@barracudakids.cat

+ Quines són les despeses d'enviament?

  • Catalunya, Espanya peninsular i Balears: 5€ (GRATIS compra superior a 80 €)
  • Europa: 15 € (GRATIS compra superior a 150 €)

+ Com faig el seguiment de les meves comandes?

Rebràs un correu electrònic juntament amb un nombre de seguiment que et notificarà que les comandes s'han enviat.

+ Puc enviar a una altra direcció que no sigui la de facturació de la meva targeta?

Sí, és possible si l'adreça de lliurament està en els països llistats.

+ Quina és la vostra política de cancel·lació?

No acceptem cancel·lacions. Si us plau, consulta la nostra Política de Devolucions

+ M'agradaria canviar la meva comanda. Què he de fer?

Si vols modificar la seva comanda, contacta'ns a info@barracudakids.cat

+ Com sé que la meva comanda ha estat enviada amb èxit?

Rebràs un justificant de recepció per correu electrònic amb el número de referència de la comanda i els detalls de la teva compra. La teva comanda serà enviada únicament un cop rebut el pagament.

+ Com puc pagar la meva comanda?

Acceptem els següents mètodes de pagament:

Targeta de crèdit: Visa, Mastercard, Discover, American Express, Visa. El total es carregarà a la targeta quan s'enviï la comanda.

+ És segur utilitzar la meva targeta de crèdit al vostre lloc web?

La informació de la teva targeta de crèdit/dèbit es xifra mitjançant tecnologia de capa de connexió segura (SSL) i s'emmagatzema amb un xifrat AES-256. Si bé cap mètode de transmissió a través d'Internet o emmagatzematge electrònic és 100% segur, seguim tots els requisits de PCI-DSS i implementem estàndards addicionals de la indústria generalment acceptats.

+ Com faig servir un codi de promoció?

Per utilitzar un codi promocional, fes el següent: -Col·loca les teves comandes al carretó. -Passa per la caixa. -Introdueix el teu codi de promoció a la casella que indica "Codi de promoció". Simplement escriu o copia i enganxa (recomanat) el codi promocional en aquest camp de text. Envia la teva comanda per veure l'import final amb el descompte de promoció aplicat.

+ Quina és la vostra política de devolució?

Si us plau, consulta la nostra Política de Devolucions

+ I si hi ha articles que falten o incorrectes quan rebo la meva comanda?

Si us plau, posa't en contacte amb nosaltres a info@barracudakids.cat i/o consulta la nostra Política de Devolucions.

+ Hi ha un valor mínim de comanda?

No hi ha requisit de comanda mínim.

+ Quins són els vostres termes i condicions?

Més informació sobre els Termes i Condicions aquí.

+ Quins són els navegadors recomanats per a aquest lloc?

Aquest lloc està optimitzat per a Explorer versió 7.0 o superior, Mozilla Firefox versió 2.0 o superior, Opera 9.0 o superior i Google Chrome.

+ Es manté privada la meva informació personal?

Qualsevol informació que comparteixis amb nosaltres és privada i confidencial. En cap moment compartirem, llogarem o vendrem la teva informació personal sense el teu consentiment, excepte segons ho exigeixi la llei o per complir un contracte de comanda amb tu. Llegeix més sobre la nostra Política de Privacitat aquí.

 

Català
Català