Política de Privacitat

Darrera actualització: 2 de desembre de 2019 - Informació important, si us plau, llegiu detingudament

 

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades Personals, informem que la informació proporcionada a www.barracudakids.cat es tractarà de manera confidencial i pot formar part d'una base de dades automàtica propietat de Barracuda Kids.

Gràcies per triar ser part de la nostra comunitat en Barracuda Kids. Ens comprometem a protegir la seva informació personal i el seu dret a la privacitat. Si té alguna pregunta o inquietud sobre la nostra política, o les nostres pràctiques pel que fa a la seva informació personal, contacteu-nos a info@barracudakids.cat

Quan visita www.barracudakids.cat, i utilitza els nostres serveis, ens confia la seva informació personal. Tractem la privacitat molt seriosament. En aquest avís de privacitat, descrivim la nostra política de privacitat. Busquem explicar-li de la manera més clara possible quina informació recollim, com la utilitzem i quins drets té en relació amb ella. Esperem que es prengui un temps per a llegir-lo detingudament, ja que és important. Si hi ha algun terme en aquesta política de privacitat amb el que no estigui d'acord, deixi d'utilitzar els nostres Llocs i els nostres serveis.

Aquesta política de privacitat s´aplica a tota la informació recopilada a través del nostre lloc web (per exemple www.barracudakids.cat)  i / o qualsevol servei relacionat, vendes, màrqueting o esdeveniments (els anomenem col·lectivament en aquesta política de privacitat com "Llocs")

Les seves dades personals poden utilitzar per a la facturació i la tramesa del producte, així com per enviar ofertes comercials i informació del client.

Llegeixi aquesta política de privacitat amb cura, ja que l'ajudarà a prendre decisions informades sobre compartir la seva informació personal amb nosaltres.

Què fem amb la seva informació?

Informació personal que vostè ens revela

En resum: recollim la informació personal que ens proporciona, com a nom, adreça, informació de contacte, contrasenyes, dades de seguretat i informació de pagament.

Recopilem informació personal que ens proporciona voluntàriament quan es registra en el Lloc que expressa el teu  interès a obtenir informació sobre nosaltres o sobre els nostres productes i serveis, quan participa en activitats en els Llocs (com publicar missatges en els nostres fòrums en línia o participar en concursos o regals) o en cas contrari posis en contacte amb nosaltres.

La informació personal que recollim depèn del context de les seves interaccions amb nosaltres i els Llocs, les eleccions que realitzi i els productes i característiques que utilitza. La informació personal que recollim pot incloure el següent:

Nom i dades de contacte.

Quan compra alguna cosa en la nostra botiga, com a part del procés de compra i venda, recopilem la informació personal que ens proporciona, com el seu nom, correu electrònic, adreça, adreça postal, número de telèfon i altres dades de contacte similars.

Dades de pagament.

Recopilem les dades necessàries per processar el pagament si realitza compres, com el nombre del seu instrument de pagament (com el nombre de la targeta de crèdit) i el codi de seguretat associat amb el seu instrument de pagament. El nostre processador de pagaments emmagatzema totes les dades de pagament. Heu de revisar les polítiques de privacitat i comunicar-se directament amb el processador de pagaments per respondre les seves preguntes.

Tota la informació personal que ens proporcioni ha de ser vertadera, completa i precisa, i ha de notificar qualsevol canvi en aquesta informació personal.

Informació recopilada automàticament

En resum: certa informació, com l'adreça IP i / o les característiques del navegador i del dispositiu, es recopila automàticament quan visita els nostres Llocs.

Recopilem automàticament certa informació quan vostè visita, usa o navega pels Llocs. Aquesta informació no revela la seva identitat específica (com el seu nom o informació de contacte), però pot incloure informació sobre el dispositiu i l'ús, com la seva adreça IP, navegador i característiques del dispositiu, sistema operatiu, preferències d'idioma, URL de referència, nom del dispositiu, país, ubicació, informació sobre com i quan utilitza els nostres Llocs i altra informació tècnica.

Aquesta informació és principalment necessària per mantenir la seguretat i el funcionament dels nostres Llocs, i per als nostres fins d'anàlisi i informes interns. Igual que moltes empreses, també recopilem informació a través de cookies i tecnologies similars. Podeu trobar més informació sobre elles en la nostra Política de Cookies.

Consentiment

Com s'obté el meu consentiment?

Quan ens proporciona informació personal per completar una transacció, verificar la seva targeta de crèdit, fer una comanda, organitzar un lliurament o retornar una compra, impliquem que vostè consent que la recopilem i la utilitzem només per aquest motiu específic. Si sol·licitem la seva informació personal per un motiu secundari, com el màrqueting, li demanarem directament el seu consentiment exprés o li oferirem l'oportunitat de negar-ho.

Com retiro el meu consentiment?

Si després que vostè s'inscrigui, canvia d'opinió, pot retirar el seu consentiment perquè ens comuniquem amb vostè, per a la recopilació, l'ús o la divulgació contínua de la seva informació, en qualsevol moment, contactant en info@barracudakids.cat o escrivint-nos a: Barracuda Kids C / Mercaders, 18 17004 Girona (Catalunya) Espanya

Com fem servir la seva informació?

En resum: processem la seva informació per a fins basats en interessos comercials legítims, el compliment del nostre contacte amb vostè, el compliment de les nostres obligacions legals i / o el seu consentiment.

Utilitzem la informació personal recopilada a través dels nostres Llocs per a una varietat de propòsits comercials que es descriuen a continuació. Processem la seva informació personal per a aquests fins en funció dels nostres interessos comercials legítims ( "Fins comercials"), per a poder establir contacte amb vostè ( "contractual"), amb el seu consentiment ( "Consentiment"), i / o per al compliment de les nostres obligacions legals ( "Raons legals)". Indiquem els motius de processament específics en què ens basem per a cada un dels fins enumerats a continuació.

Utilitzem la informació que recollim o rebem:

Per complir i gestionar les teves comandes.

Podem utilitzar la seva informació per complir i administrar les seves comandes, pagaments, devolucions i intercanvis realitzats en els Llocs.

Per enviar-li comunicacions de màrqueting i promocionals.

Nosaltres i / o els nostres socis de màrqueting externs poden utilitzar la informació personal que ens envieu per als nostres fins de màrqueting, si això està d'acord amb les seves preferències de màrqueting. Pot optar per no rebre els nostres correus electrònics de màrqueting en qualsevol moment (vegeu "¿Quins són els seus drets de privacitat?" A continuació).

Per publicar testimonis.

Publiquem testimonis en els nostres Llocs que poden contenir informació personal. Abans de publicar un testimoni, obtindrem el seu consentiment per utilitzar el seu nom i el seu testimoni. Si voleu actualitzar o eliminar el seu testimoni, contacti'ns a info@barracudakids.cat i vos d'incloure el seu nom, ubicació del testimoni i informació de contacte.

Sol·licitar comentaris.

Podem utilitzar la seva informació per sol·licitar comentaris i per contactar-sobre l'ús que vostè fa dels nostres Llocs.

Per protegir els nostres llocs.

És possible que usem la seva informació com a part dels nostres esforços per mantenir els nostres Llocs segurs i protegits (per exemple, per al monitoratge i la prevenció de fraus).

Per altres fins comercials.

Podem utilitzar la seva informació per a altres fins comercials, com l'anàlisi de dades, la identificació de tendències d'ús, la determinació de l'efectivitat de les nostres campanyes promocionals i per avaluar i millorar els nostres Llocs, productes, serveis, màrqueting i la seva experiència.

Es compartirà la seva informació amb algú?

En resum: només compartim informació amb el seu consentiment, per complir amb les lleis, per protegir els seus drets o per complir amb les obligacions comercials.

Podem processar o compartir dades basades en la següent base legal:

Consentiment.

Podem processar les seves dades si ens ha donat el seu consentiment específic per utilitzar la seva informació personal amb un propòsit específic.

Interessos legítims.

Podem processar les seves dades quan sigui raonablement necessari per assolir els nostres interessos comercials legítims

Rendiment d'un contacte.

Quan haguem entrat en contacte amb vostè, podem processar la seva informació personal per complir amb els termes del nostre contacte.

Obligacions legals.

Podem divulgar la seva informació quan estiguem legalment obligats a fer-ho per a complir amb la llei aplicable, les sol·licituds governamentals, un procediment judicial, una ordre judicial o un procés legal, com a resposta a una ordre judicial o un citació (fins i tot en resposta) a les autoritats públiques per complir amb els requisits de seguretat nacional o d'aplicació de la llei).

Interès vital

 Podem divulgar la seva informació quan creguem que cal investigar, prevenir o prendre mesures pel que fa a possibles violacions de les nostres polítiques, sospites de frau, situacions que impliquin amenaces potencials a la seguretat de qualsevol persona i activitats il·legals o com s'evidencia en litigis en els quals estan involucrats.

Més específicament, és possible que haguem de processar les seves dades o compartir la seva informació personal en les següents situacions:

Venedors, consultors i altres proveïdors de serveis de tercers.

Podem compartir les seves dades amb proveïdors externs, proveïdors de serveis, contractistes o agents que realitzen serveis per a nosaltres o en el nostre nom i requereixen accés a aquesta informació per fer aquest treball. Els exemples inclouen: processament de pagaments, anàlisi de dades, lliurament de correu electrònic, serveis d'allotjament, servei al client i esforços de màrqueting. Podem permetre que les seves parts seleccionades utilitzin la tecnologia de seguiment en els Llocs, i els permetrà recopilar dades sobre com interactua amb els Llocs a través del temps. Aquesta informació es pot utilitzar per a, entre altres coses, analitzar i rastrejar dades, determinar la popularitat de cert contingut i comprendre millor l'activitat en línia. Llevat que es descrigui en aquesta Política, no compartim, venem, lloguem ni intercanviem la seva informació amb les seves parts amb fins promocionals.

Transferències de negocis.

Podem compartir o transferir la seva informació en relació amb, o durant les negociacions de, qualsevol fusió, venda d'actius de la companyia, finançament o adquisició de tot o una part del nostre negoci a una altra companyia.

Companys de negoci.

 Podem compartir la seva informació amb els nostres socis comercials per oferir-certs productes, serveis o promocions.

Amb qui es compartirà la seva informació?

En resum: només compartim informació amb els següents tercers

Només compartim i divulguem la seva informació amb els següents tercers. Hem categoritzat a cada part perquè pugui comprendre fàcilment el propòsit de les nostres pràctiques de recopilació i processament de dades. Si hem processat les seves dades en funció del seu consentiment i desitja revocar el seu consentiment, contacteu-nos.

Factura i Facturació: Stripe

Compartició social i publicitat: complements socials de Facebook, complements socials de Pinterest, complements socials de Google+, complements socials de Twitter i complements socials de Tumblr

Analítica web i mòbil: Google Analytics

Allotjament de llocs web: Shopify Inc.

Serveis de tercers

En general, els proveïdors externs utilitzats per nosaltres només recopilaran, utilitzaran i revelaran la vostra informació en la mesura necessària per permetre'ls realitzar els serveis que ens brinden.

No obstant això, certs proveïdors de serveis de tercers, com les passarel·les de pagament i altres processadors de transaccions de pagament, tenen les seves pròpies polítiques de privacitat respecte a la informació que hem de proporcionar per a les seves transaccions relacionades amb la compra.

Per a aquests proveïdors, li recomanem que llegeixi les seves polítiques de privacitat perquè pugui comprendre la manera en què aquests proveïdors manejaran seva informació personal.

En particular, recordeu que certs proveïdors poden estar ubicats o tenir instal·lacions ubicades en una jurisdicció diferent a la que vostè o nosaltres. Per tant, si tria continuar amb una transacció que involucra els serveis d'un proveïdor de serveis extern, llavors la seva informació pot estar subjecta a les lleis de la (es) jurisdicció (s) en què es troba aquest proveïdor de serveis o les seves instal·lacions .

Per exemple, si es troba al Canadà i la seva transacció és processada per una passarel·la de pagament ubicada als Estats Units, la seva informació personal utilitzada per completar aquesta transacció pot estar subjecta a divulgació segons la legislació dels Estats Units, incloent-hi la Llei Patriota.

Una vegada que abandona el lloc web de la nostra botiga o és redirigit a un lloc web o aplicació de tercers, ja no està subjecte a aquesta Política de privadesa o als Termes de servei del nostre lloc web.

Quan fa clic als enllaços de la nostra botiga, poden allunyar del nostre lloc. No som responsables de les pràctiques de privadesa dels llocs i us encoratja a llegir les seves declaracions de privacitat.

Quant de temps guardem la seva informació?

En resum: conservem la seva informació segons sigui necessari per complir amb els propòsits descrits en aquesta política de privacitat, llevat que la llei exigeixi el contrari.

Només mantindrem la seva informació personal durant el temps que sigui necessari per als fins establerts en aquesta política de privacitat, llevat que la llei exigeixi o permeti un període de retenció més prolongat (com impostos i altres requisits legals). Cap propòsit d'aquesta política ens obligarà a mantenir la seva informació personal durant més temps que el període en què els usuaris tenen un compte amb nosaltres.

Quan no tinguem una necessitat comercial legítima en curs per a processar la informació personal, l´eliminarem o farem anònima, o si això no és possible (per exemple, perquè la seva informació personal ha estat emmagatzemada en arxius de suport), llavors emmagatzemarem la seva informació de manera segura . La informació personal i l'aïllament es poden seguir processant fins que sigui possible la seva eliminació.

Com mantenim la nostra informació segura?

En resum: el nostre objectiu és protegir la seva informació personal mitjançant un sistema de mesures de seguretat organitzativa i tècnica.

Per protegir la seva informació personal, prenem precaucions raonables i seguim les millors pràctiques de la indústria per assegurar-nos que no es perdi, utilitzeu incorrectament, accedeixi, divulgui, alteri o destrueixi de manera inadequada.

Si ens proporciona la informació de la targeta de crèdit, la informació es xifra mitjançant tecnologia de capa de connexió segura (SSL) i s'emmagatzema amb un xifrat AES-256. Si bé cap mètode de transmissió a través d'Internet o emmagatzematge electrònic és 100% segur, seguim tots els requisits de PCI-DSS i implementem estàndards addicionals de la indústria generalment acceptats.

Hem implementat mesures de seguretat organitzatives i tècniques apropiades dissenyades per protegir la seguretat de qualsevol informació personal que processem. No obstant això, també recordeu que no podem garantir que la pròpia Internet sigui 100% segura.

Encara que farem tot el possible per protegir la seva informació personal, la transmissió d'informació personal cap i des dels nostres Llocs és sota el seu propi risc. Només ha d'accedir als serveis dins d'un entorn segur.

Utilitzem cookies i altres tecnologies de seguiment?

En resum: és possible que utilitzem cookies i altres tecnologies de seguiment per recopilar i emmagatzemar la seva informació.

Podem fer servir cookies i tecnologies de seguiment similars (com balises web i píxels) per accedir o emmagatzemar informació. A la nostra Política de cookies s'inclou informació específica sobre com utilitzem aquestes tecnologies i com pot rebutjar certes cookies.

¿Recopilem informació de menors?

En resum: no recopilem sabent-ho dades del mercat de nens menors de 18 anys.

En utilitzar els Llocs, vostè manifesta que té almenys la majoria d'edat en el seu estat o província de residència, o que és el pare o tutor d'aquest menor i està d'acord amb l'ús que els menors d'ells fan dels Llocs.

No demanem sabent-ho dades o mercadeig a nens menors de 18 anys d'edat. Si ens assabentem que s'ha recopilat informació dels usuaris amb menys de 18 anys d'edat, desactivarem el compte i prendrem les mesures raonables per eliminar ràpidament aquestes dades dels nostres registres. Si té coneixement de qualsevol informació que hàgim recopilat de nens menors de 18 anys, contacti'ns a info@barracudakids.cat

Quins són els seus drets de privacitat?

En resum: en algunes regions, com l'Espai Econòmic Europeu, té drets que li permeten un major accés i control sobre la seva informació personal. Podeu revisar, canviar o cancel·lar el seu compte en qualsevol moment.

En algunes regions (com l'Espai Econòmic Europeu), té certs drets segons les lleis de protecció de dades aplicables. Aquests poden incloure el dret (i) a sol·licitar accés i obtenir una còpia de la seva informació personal, (ii) a sol·licitar la seva ratificació o eliminació; (iii) restringir el processament de la seva informació personal; i (iv) si correspon, a la portabilitat de dades, en certes circumstàncies, també pot tenir dret a objectar el processament de la seva informació personal. Per fer aquesta sol·licitud, utilitzeu les dades de contacte que es proporcionen a continuació. Considerarem i actuarem sobre qualsevol sol·licitud d'acord amb les lleis de protecció de dades aplicables.

Si confiem en el seu consentiment per a processar la informació personal, vostè té dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment. No obstant això, tingui en compte que això no afectarà la legalitat del processament abans del seu retir.

ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.html

Informació del compte  

Si en algun moment desitja revisar o canviar la informació del seu compte o cancel.lar-la pot posar-se en contacte amb nosaltres utilitzant la informació de contacte proveïda.

Després de rebre la seva sol.licitud de cancel·lació desactivarem o eliminarem el seu compte i informació de les nostres bases actives. De totes maneres, és possible que es mantingui certa informació en els nostres arxius per a evitar fraus, solucionar problemes, ajudar en qualsevol investigació, fer complir els nostres Termes d´ús i/o complir requisits legals.

Cookies i tecnologies similars.  

La majoria dels navegadors web estan configurats per acceptar cookies per defecte. Si ho prefereix, generalment pot triar configurar el seu navegador per eliminar les galetes i rebutjar-les. Si tria eliminar les galetes o rebutjar-les, això podria afectar certes funcions o serveis dels nostres Llocs. Per optar per no rebre publicitat basada en interessos per part d'anunciants en els nostres Sites, visiti http://whataboutads.info/choices

Email Marketing  

Pot donar-se de baixa de la nostra llista de correu electrònic promocional en qualsevol moment fent clic a l'enllaç per cancel·lar la subscripció que es troba en els correus electrònics que enviem o contactant utilitzant les dades que es proporcionen a continuació. Després se l´eliminarà de la llista de correu electrònic promocional; però, encara haurem d'enviar-li correus electrònics relacionats amb el servei que siguin necessaris per a l'administració i l'ús del seu compte. Per optar per no participar, pot accedir a la configuració del seu compte i actualitzar les seves preferències.


Controls per a funcions de no fer seguiment

La majoria dels navegadors web i alguns sistemes operatius mòbils i aplicacions mòbils inclouen una funció de "No rastrejar" ( "DNT") o configuració que pot activar per indicar que la preferència de privacitat no té dades sobre les seves activitats de navegació en línia supervisades i recopilades. No s'ha finalitzat cap estàndard de tecnologia uniforme per reconèixer una implementació de senyals DNT. Com a tal, actualment no responem als senyals del navegador DNT ni a cap altre mecanisme que comuniqui automàticament la seva elecció per a no ser rastrejat en línia. Si s'adopta un estàndard per al seguiment en línia que hem de seguir en el futur, l'informarem sobre aquesta pràctica en una versió revisada d'aquesta Política de Privacitat.

¿Els residents de Califòrnia tenen drets de privacitat específics?

En resum: si, si vostè és resident de Califòrnia, se li atorguen drets específics pel que fa a l'accés a la seva informació personal.

La secció 1798.83 del Codi Civil de Califòrnia, també coneguda com la llei "Shine the Light", permet que els nostres usuaris que són residents de Califòrnia sol·licitin de nosaltres, un cop l'any i sense càrrec, informació sobre les categories d'informació personal (si és ant.) divulgat a tercers amb fins de màrqueting directe i els noms i adreces de tots els tercers amb els quals compartim informació personal en l'any calendari immediatament anterior.

Si vostè és resident de Califòrnia i desitja fer una sol·licitud d'aquest tipus, envieu-nos la seva sol·licitud per escrit utilitzant la informació de contacte que es proporciona a continuació.

¿Fem actualitzacions a aquesta política?

En resum: si, actualitzarem aquesta política necessària per complir amb les lleis pertinents.

Reservat el dret de modificar aquesta política de privacitat en qualsevol moment, així que revisi-la amb freqüència.

Els canvis i els aclariments entraran en vigència immediatament després de la seva publicació en el lloc web. La versió actualitzada s'indicarà amb una data "Revisada" actualitzada i la versió actualitzada entrarà en vigència tan aviat com sigui accessible. Si fem canvis substancials a aquesta política, li notificarem que s'ha actualitzat publicant prominentment un avís d'aquests canvis o directament enviant-li una notificació, perquè estigui al corrent de quina informació recollim, com la utilitzem. i sota quines circumstàncies, si escau, el fem servir i / o divulguem. Si la nostra botiga és adquirida o fusionada amb una altra companyia, la seva informació pot ser transferida als nous propietaris perquè puguem seguir venent productes.

Us recomanem que revisi aquesta política de privacitat amb freqüència per estar informat de com protegim la seva informació.

Com pots preguntar sobre aquesta política?

Si desitja: accedir, corregir, modificar o eliminar qualsevol informació personal que tinguem sobre vostè, registrar una queixa o simplement voleu obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@barracudakids.cat

Català
Català