Canvis i devolucions

Devolucions


El període de devolució és de 15 dies a partir de la rebuda de la compra a l´adreça que ens has proporcionat. Dins aquest termini pots retornar un o més articles de la teva comanda. Si han passat més de 15 dies des que has rebut el paquet, malauradament, no podem oferir-te un canvi o reemborsament.

Per fer una devolució, el teu article/s ha d'estar sense usar i en les mateixes condicions. Segueix els següents passos:

  1. Envia’ns un correu electrònic a info@barracudakids.cat  explicant-nos el motiu de la devolució.
  2. Omple el Formulari de Devolució que trobaràs dins el paquet de la comanda o imprimeix-lo aquí
  3. Introdueix-lo dins el paquet amb l´article/s que vols retornar i que ens enviaràs per correu o missatgeria a la següent adreça:

BARRACUDA KIDS

C / Turó Rodó, 1

17003 Girona

CATALUNYA

Una vegada que es rebi i inspeccioni la teva devolució, t'enviarem un correu electrònic per notificar-te la recepció del teu article. També et notificarem l'aprovació o el rebuig del teu reemborsament. Si s'aprova el reemborsament, aquest es processarà automàticament a través de la targeta de crèdit.

Les despeses d´enviament només van a càrrec nostre en cas d´ article/s malmesos o incorrectes; en la resta de casos van a càrrec teu. Les despeses d'enviament no són reemborsables.

Considera fer servir un servei d'enviament rastrejable, ja que en cas contrari no et podem garantir que rebem el teu article retornat.

Diversos tipus d'articles estan exempts d'un reemborsament. Roba interior, mitjons i vestits de bany, no es poden retornar.


Canvis


El període de canvis també és de 15 dies a partir de la rebuda al domicili. Per a fer el canvi segueix els següents passos:

  1. Envia’ns un email a info@barracudakids.cat explicant-nos el motiu del canvi.
  2. Omple el Formulari de Devolució que trobaràs dins el paquet de la comanda o imprimeix-lo aquí.
  3. Introdueix-lo dins el paquet que ens enviaràs amb l´article/s que vols canviar per correu o missatgeria a la següent adreça:

BARRACUDA KIDS

C / Turó Rodó, 1

17003 Girona

CATALUNYA

Si has rebut algun article malmès o incorrecte a la teva comanda, te'l podem reemborsar o reemplaçar. En aquest cas ens reservem el dret d´arreglar o reemplaçar l´article/s que et farem enviar en les mateixes condicions que l´has rebut, sense rentar, sense usar i amb les etiquetes encara adherides. Cobrim les despeses de l'enviament només en cas d´article/s malmès o incorrecte. 

Si el motiu del canvi és per un error de talla les despeses d´enviament corren a càrrec teu, per això et demanem que consultis les guies de talles. Per fer un canvi de talla:

  1. Fes la devolució tal  i com s´explica en aquest apartat.
  2. Procedeix a fer una nova compra.

Reemborsaments endarrerits o perduts


Si encara no has rebut un reemborsament, verifica primer el teu compte bancari. Posa't en contacte amb l´entitat de la teva targeta de crèdit/dèbit, la publicació del teu reemborsament a vegades es pot retrassar.

Si encara no has rebut el seu reemborsament, posa't en contacte amb nosaltres a info@barracudakids.cat


Cancel·lacions de comanda


No acceptem cancel·lacions. Un cop està formalitzat el pagament ja no es pot retrocedir, gràcies.

Català
Català