Avís Legal

Darrera actualització: 15/07/2020 - Informació important, si us plau, llegeix detingudament


Identitat de Barracuda Kids

Per la present es certifica que aquestes condicions s'han establert de conformitat amb la Llei Orgànica 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic:

 

Emma Esgleas Pascual

NIF: 45543658R

Direcció: C/ Turó Rodó, 1 GIRONA 17003

Telèfon: +34 676 82 89 89

E-mail: info@barracudakids.cat


  

Responsabilitat

Barracuda Kids no és responsable pel mal ús dels continguts d'aquest lloc web. L'única responsabilitat és de la persona que accedeix o la utilitza.

Barracuda Kids no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en aquest lloc web pel que fa a tercers als quals es pot accedir a través d'enllaços o motors de cerca ubicats en aquest lloc web. La presència d'aquests enllaços és només per a finalitats informatives.


Drets de propietat intel·lectual i industrial

Barracuda Kids posseeix els drets de propietat intel·lectual i industrial de tots els elements de www.barracudakids.cat, inclosos la marca comercial, els logotips, els símbols, els dissenys, les il·lustracions, les fotografies i altres elements continguts en aquest lloc web.

Per tant, qualsevol reproducció, distribució, comunicació pública o transformació dels continguts està prohibida.

 

Responsabilitat del lloc web

La informació proporcionada per Barracuda Kids ( "nosaltres", "nosaltres" o "nostre") en https://www.barracudakids.cat (el "Site") és només per a finalitats informatives generals.

Tota la informació en el Lloc es proporciona de bona fe, però, no fem cap representació o garantia de cap tipus, expressa o implícita, pel que fa a l'exactitud, adequació, validesa, fiabilitat, disponibilitat o integritat de qualsevol informació en el Site .

Sota cap circumstància, serem responsables davant vostè per qualsevol pèrdua o dany de qualsevol tipus en què s'incorri com a resultat de l'ús de el lloc o la confiança en la informació proporcionada en el lloc.

El seu ús o el lloc i la seva confiança en qualsevol informació en el lloc són únicament sota el seu propi risc.


Testimonis i Comentaris

El Site pot contenir testimonis d'usuaris dels nostres productes i / o serveis. Aquests testimonis reflecteixen les experiències i opinions de la vida real d'aquests usuaris. No obstant això, les experiències són personals per a aquests usuaris particulars i poden no ser necessàriament representatives de tots els usuaris dels nostres productes i / o serveis.

No reclamem, i no has d'assumir, que tots els usuaris tindran les mateixes experiències. Els seus resultats individuals poden variar.

Els testimonis en el Site es presenten en diverses formes, com a text, àudio i / o vídeo, i són revisats per nosaltres abans de ser publicats. Apareixen en el lloc literalment com el donen els usuaris, excepte per la correcció d'errors gramaticals o tipogràfics. Alguns testimonis poden haver-se escurçat per raons de brevetat, on el testimoni complet contenia informació estranya que no és rellevant per al públic en general.

Els punts de vista i les opinions contingudes en els testimonis pertanyen a l'usuari individual i no reflecteixen els nostres punts de vista i / o opinions. No estem afiliats amb els usuaris que proporcionen testimonis, i els usuaris no reben pagaments ni reben cap compensació per els seus testimonis.Català
Català